book nowcall now

Общи условия и политика за поверителност (GDPR)

Общи условия за резервации и анулации

Резервации се приемат само в писмен вид по e-mail, посочен за контакт на страницата на хотела.
В определената за целта форма, трябва да бъдат попълнени коректно, период на резервацията, брой възрастни и брой деца, имена на гостите, телефон и e-mail за обратна връзка.
Потвърждение на запитването се изпраща в писмен вид на посочения в резервационната форма e-mail.
В рамките на три календарни дни след получаване на потвърждението, следва да се заплати авансово стойността съответно: за престой от една до три нощувки включително - стойността на една нощувка, за престой от четири до седем нощувки включително - стойността на две нощувки, за престой от осем до четиринадесет нощувки включително – стойността на три  нощувки според обявения ценоразпис или специална оферта и според условията на направената резервация.
За окончателно потвърдена резервацията се счита след платен аванс, според условията посочени по-горе.
При анулиране на резервацията в рамките на 15 календарни дни преди настаняването в хотела, сумата по авансовото плащане се възстановява. Всички банкови такси са за сметка на клиента.
При анулиране на резервацията след горепосочения срок или при неявяване на туриста в хотела сумата по авансовото плащане за резервацията не се възстановява.
При напускане на хотела преди първоначално обявената дата сумата по авансовото плащане за резервацията не се възстановява.
Ако желаете да бъде издадена фактура на юридическо лице, моля да бъде упоменато в полето за допълнителна информация и да бъдат предоставени съответните данни.

Банкови реквизити:
Българо-американска кредитна банка
BG20BGUS91601006140701 – Сметка в Лева
BG29BGUS91601406140700 – Сметка в Евро
BGUSBGSF – Банков код

Благодарим Ви, че избрахте Onyx Beach Residence за Вашата почивка!