За хотела

A New Vision of Luxury

Уникалното местоположение на ONYX Beach Residence предлага комбинация от морска гледка, съчетана с хълмовете на Стара планина, което го прави идеалният избор за вашата мечтана почивка.

Хотелът разполага с 49 индивидуални апартамента и 7 луксозни стаи в модерен дизайн и прекрасен изглед.
Забавление

Нито миг скука обещава екскурзионната програма на хотела – от планински преходи пеш или с велосипед, до разходки с лодка или яхта, с които бързо и удобно може да се достигне всяка точка в региона – за пикник, излет или гмуркане. Плажната ивица предлага добри условия за водни спортове и риболов. Присъединете се към нашите вълнуващи, интересни и забавни екскурзии и ще имате спомени, които продължават много по-дълго от вашата почивка.

Релакс

Хотелът разполага с два открити басейна и детски басейн. Предлагаме различни водни спортове на плажа. Изживейте мечтата на вашата ваканция. Подарете си възстановяване и релакс в нашата релакс зона.

Удобства

Хотелът предлага много удобства на своите гости. 24/7 работеща рецепция, 24/7 румсървис, безплатен wi-fi на територията на хотела, сейф, мини бар, ресторант, два басейна, екскурзионна програма и много други.

Ресторант

Макар далеч от дома, в Onyx Beach Residence всеки гост се чувства като у дома си, не малка заслуга за това има главният готвач на хотела. Ястията тук могат да се приготвят според индивидуалния вкус на гостите, като по желание те могат да бъдат сервирани в апартамента или на плажа.