За хотела

Onyx Beach Residence е новопостроен хотел на първа линия и се намира в град Свети Влас. Само на 4 км. разстояние от най-големия курортен комплекс в България Слънчев бряг, на 7 км. от Античния Несебър, 35 км от бургаското летище Сарафово и в непосредствена близост до ваканционно селище Елените. Хотелът предлага отлични условия за тиха и спокойна ваканция през всеки един от сезоните
Идеално разположен е на самия бряг на Черно море, там, където полите на източните старопланински склонове преливат в морските вълни. Съчетанието на свежия планински и морски въздух превръща климата на градчето в уникален и препоръчителен за лечение и профилактика на заболявания на дихателната система, както през летния сезон, така и през зимата.
Хотелът предлага изискано настаняване в 50 луксозно обзаведени апартамента и 7 комфортни двойни стаи. Подходящ е за настаняване, както на двойки, така и на семейства с едно и две деца.


На разположение на гостите на хотела са двата открити басейна с интегрирана детска секция, сауна и парна баня в обособена релакс зона.


Плажната ивица пред хотела е обградена от скали и създава усещането за уединеност и спокойствие. Удоволствието от парещите слънчеви лъчи, галещите морски вълни доставят истинска радост и отмора за тялото.
За любителите на планинските походи еко пътеките, водещи начало в близост до хотела откриват възможност за дълги разходки сред природата  и прохладата на гората.